Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt a második adás!

A Pudva Stúdió elkészítette a Pudva TV második adását. Ez egy mérföldkő a Stúdió életében, hiszen a 2. adás sokkal színvonalasabb és gazdagabb, mint az első, annak ellenére, hogy már az is rendkívüli tetszést aratott. 

Az új adás eleve több műsort tartalmaz, amelyek változatosabbak és érdekesebbek is. A szerkesztők igyekeztek az első adás műsoraiból a legsikeresebbeket kiválogatni, amik továbbra is sok sikert hozhatnak, ugyanakkor az unalmasabbakat lerövidíteni és izgalmasabbá tenni. A legunalmasabbakat pedig  végképp kihagyták, így jött létre a második adás hihetetlenül színes és érdekes műsorpalettája. A teljes 2. adás a reklámokkal, műsorszünetekkel és mindennel együtt körülbelül 63 perc.

Itt alább olvashatóak az egyes műsorok címei, melyek között természetesen számos ismeretlen is van, sőt vannak olyanok, melyeknek a címéből nem is lehet következtetni a tartalmára, éppen ezért van nagy várakozás, hogy vajon mi sül ki ezekből a műsorokból. Reméljük, hogy mindenki egyaránt élvezni fogja őket.

Pudvadó

Pudvajárás

A Pudva

Szegény, Csóró, Csöves

Legyen Ön is Pudvás!

Pudva Shop

Konyhai Kétperc

Fitneszfarm

Promó

Kedvesem

Super Overdrive

Nagymama