Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A film

2013.02.11

 A Pudva Stúdió az "Egy nap története" paródiasorozat részeként készítette el még 2012 novemberében a Nagypap című paródiát, melyben Molnár Vencel mint Nagypapa, Kiss Ádám pedig mint Nagymama nyújtanak felülmúlhatatlan alakítást és játsszák el Nagypapa egy napját. A film kiss Péter rendezésében készült, az operatőr szintén ő volt, részben ennek köszönhetők a jó felvételek.

A filmet eredeti helyszíneken, Nagypapáék otthonában forgatták, így még élethűbb lesz a történet. A készítés során nagyon gondosan odafigyeltek a részletekre, így minden, a filmben látott apróság pontosan megfelel a valóságnak, vagy egy kicsit el is torzítja azt. 

Érdekesség, hogy a film készítése közben Nagypapa és Nagymama végig ott tartózkodott a helyszínen, csupán mindig egy másik helységben. Természetesen a filmen látott jelenetek a legtöbbször meglehetősen eltúlozzák a valóságot, de ugyanakkor jól megjelenítik a karakterek való életbeli visszásságait.

A film fő kellékese és segédje Molnár Vince volt, aki már nem egy Pudva Stúdió készítette filmben feltűnt, illetve segédkezett. Az utómunkálatok során az eredeti közel 15 perces anyagból végül egy mindössze 6-7 perces film lett, elsősorban a vágás miatt. Különlegesség, hogy ez volt a Stúdió első olyan filmje, ahol egyáltalán nincsen filmzene, vagy bármilyen zenei aláfestés, de ez a stáb külön kívánsága volt.

Aki meg szeretné tekinteni ezt a nagyszerű alkotást, az itt megteheti, jó szórakozást kívánunk hozzá!